ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Οι εκπτώσεις δεν εμφανίζονται βάσει της Υπουργικής Απόφασης 35935/2023. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Οι εκπτώσεις δεν εμφανίζονται βάσει της Υπουργικής Απόφασης 35935/2023.
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση
Hipp Κρέμα Δημητριακών με Γάλα&Μπισκότο από τον 6ο Μήνα 250gr

Hipp Κρέμα Δημητριακών με Γάλα&Μπισκότο από τον 6ο Μήνα 250gr

Κωδικός προϊόντος: 33805
Άμεσα διαθέσιμο
4.83€
Εύκολη πληρωμή
Payment methods icon
Με την αγορά του κερδίζετε 43 POINTS!
Badge image
Με την αγορά μιας Κρέμας Hipp από την Μπλε σειρά ΔΩΡΟ μια Σαλιάρα
ΣΥΝΔΥΑΣΕ ΤΟ
Hipp Κρέμα Δημητριακών με Γάλα&Μπισκότο από τον 6ο Μήνα 250gr

  •  με βιολογικό σιτάρι ολικής άλεσης κατάλληλο για βρέφη - χωρίς χημική επεξεργασία ή συνθετικά λιπάσματα ταχείας διάσπασης
  • επεξεργασμένες με προσοχή - ήπιες για την κοιλίτσα του μωρού
  • χωρίς προσθήκη ζάχαρης
  • πλούσιες σε σίδηρο -για την αιμοποίηση και τη γνωσιακή ανάπτυξη
  • πλούσιες σε ασβέστιο - για τα οστά
  • με ιώδιο - για τη θυρεοειδική λειτουργία
  • Λιπαρά οξέα Ω-3 (ALA)- για την ανάπτυξη του εγκεφάλου και του νευρικού ιστού
Προϊόν ορού γάλακτος*, αλεύρι σίτου ολικής άλεσης* 24%, αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη* 14%, σιμιγδάλι σιταριού*, φυτικά έλαια* (ηλιέλαιο*, κραμβέλαιο*), μπισκότα* 10% (αλεύρι σιταριού*, ορός γάλακτος*, βούτυρο*, άμυλο σιταριού*), ανθρακικό ασβέστιο, βιταμίνη C, πυροφωσφορικός σίδηρος, βιταμίνη E, βιταμίνη B1, βιταμίνη A, ιωδικό κάλιο, βιταμίνη D.

Επιλέξτε την ποσότητα του νερού και της σκόνης ανάλογα με την ηλικία και την όρεξη του μωρού σας με βάση τον πίνακα δοσολογίας.

1.      Βράστε φρέσκο νερό και αφήστε το να κρυώσει περίπου μέχρι τους 50°C*.

2.      Προσθέστε τη συνιστώμενη ποσότητα σκόνης (σύμφωνα με τον πίνακα) σε ένα πιάτο.

3.      Μετρήστε το βραστό νερό (σύμφωνα με τον πίνακα), προσθέστε το στη σκόνη και ανακατέψτε.

4.      Αφήστε την κρέμα να διογκωθεί μέχρι να αποκτήσει την επιθυμητή ρευστότητα. Ελέγξτε τη θερμοκρασία.