ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Οι εκπτώσεις δεν εμφανίζονται βάσει της Υπουργικής Απόφασης 35935/2023. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Οι εκπτώσεις δεν εμφανίζονται βάσει της Υπουργικής Απόφασης 35935/2023.
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση
Frezylac Τραχαχανάκης Βιολαγικός Τραχανάς με Βιολογικά Φρούτα 6m+ 2x165gr

Frezylac Τραχαχανάκης Βιολαγικός Τραχανάς με Βιολογικά Φρούτα 6m+ 2x165gr

Κωδικός προϊόντος: 22772

Βιολαγικός Τραχανάς με Βιολογικά Φρούτα 6m+

View details
Άμεσα διαθέσιμο
7.25€
Εύκολη πληρωμή
Payment methods icon
Με την αγορά του κερδίζετε 64 POINTS!
Frezylac Τραχαχανάκης Βιολαγικός Τραχανάς με Βιολογικά Φρούτα 6m+

Βιολογικός τραχανάς υψηλής διατροφικής αξίας για βρέφη από 6 μηνών και μικρά παιδιά.
Με άλευρο σίτου ολικής άλεσης και ολόκληρα φρέσκα φρούτα βιολογικής καλλιέργειας (μήλο, αχλάδι, μπανάνα) ενσωματωμένα στον καρπό του σιταριού με τη διαδικασία παραδοσιακού  ζυμώματος. Αποτελεί τη σύγχρονη πρόταση της FREZYDERM που μετατρέπει τον διαχρονικά αγαπημένο τραχανά με την υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, σε βιολογική βρεφική και παιδική τροφή. Παρασκευασμένος με την μέθοδο ενσωμάτωσης ολόκληρων των φρούτων στον καρπό του σιταριού, ο frezylac Τραχαχανάκης αποτελεί μία νέα πυκνή θρεπτικά τροφή που καλύπτει τις ανάγκες κάθε ηλικίας. Με βιταμίνες, μέταλλα, αντιοξειδωτικά συστατικά ο θρεπτικός «πλούτος» των φρούτων συγκεντρώνεται στον frezylac Τραχαχανάκη. Τέλος, ως προϊόν ολικής άλεσης, ο frezylac Τραχαχανάκης διαθέτει τα ωφέλιμα θρεπτικά συστατικά του σιταριού που αλέθεται διατηρώντας το σύνολο των κόκκων του.
Για να σας προσφέρει και απολαυστική κρεμώδη υφή με εύκολο βράσιμο, ο τραχανάς με φρούτα έχει το ιδανικό μέγεθος κόκκων.

* Η πολτοποίηση των φρέσκων φρούτων βιολογικής παραγωγής  γίνεται  κατά  τη  διάρκεια  της  παραγωγικής  διαδικασίας ώστε να διαφυλάσσονται οι βιταμίνες τους.

Ακολουθούμενη διαδικασία: έλεγχος, καθαρισμός, πολτοποίηση, βρασμός, επανέλεγχος.
Το προϊόν καταναλώνεται στο πλαίσιο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής.

Είναι πηγή πρωτεϊνών και απόλυτα φυσικό βιολογικό προϊόν.